e-visitkort fra EBBESEN activities

Få din egen visitkortportal

Vi gør det nemt for din virksomhed at bestille nye visitkort. Vi laver simplethen en standardskabelon, hvorefter du nemt og uden problemer kan bestille optryk af eksisterende visitkort, bestille visitkort til nye medarbejdere eller ændre eksisterende indholdet f.eks. ny adresse.

Vi sender de nye visitkort til den adresse du ønsker og til en fast lav pris. Nemmere kan det ikke være.

Processen er enkel:

  • Vi laver en skabelon baseret på dit nuværende visitkortdesign eller vi kan tilbyde dig at designe dine visitkort efter dine ønsker. 
  • Når skabelonen er lavet, får du et login til vores e-visitkort portal.
  • Du udfylder skabelonen uden at skulle tænke på designet og bestiller dit/dine visitkort direkte fra portalen. Inden du afgiver din ordre vælger du det antal visitkort du ønsker og du kan samtidig se prisen på din bestilling. Du betaler først når dine visitkort er ankommet.
  • Bestilling går direkte til trykkeriet, som trykker dine visitkort i dit design og sender dem direkte til din virksomhed eller en anden ønsket adresse.
  • Når du har modtaget dine visitkort, sender vi dig en faktura. 
Nemmere kan det ikke være.
Får du med tiden behov for at ændre designet på dit visitkort, så tager vi os af det til en fast lav pris.
 
Der er mange fordele ved vores portalløsning. Flytter du f.eks. til en ny adresse, kan du selv ændre adressen på visitkortet. Det koster ingen ting. Skal du have en udenlandsk version af dit visitkort, er det også noget du selv kan klare, uden vores hjælp.
 
Løsningen henvender sig til virksomheder, der løbende har behov for tryk af visitkort til deres medarbejdere og som har et ønske om at forenkle processen ved bestilling af visitkort. Er din virksomhed interesseret i at forenkle bestillingen af visitkort så udfyld formularen th. på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt og giver dig et uforpligtende tilbud. HUSK at vi også kan tilbyde andre printopgaver til konkurrencedygtige priser.

PRISER:

Udarbejdelse af skabelon og skabelonsdesign: 850,- DKK

Ændringer til skabelon : 850,-DKK

Luksusvisitkort 350 g silk – farvetryk på begge sider

250 stk : 143,- DKK
500 stk:  187,- DKK
1000 stk: 252,- DKK
Ovenstående priser er ekskl. moms og forsendelse

KONTAKT OS: