Vores mission og vision

VORES MISSION

Et fælles ønske om at blive udfordret og udfordre vores omverden med vores viden og erfaring førte os hurtigt til enighed om et mål. Vi vil udnytte vores energi i en virksomhed med kommunikation og markedsføring som afsæt. Sammen med vores passion for kombinationen af teknologiforretning og dialog besidder vi kompetencerne og styrken til at skabe fremdrift, udvikling og værdi for både virksomheder og interessenter i vores nærområde. Vi vil være dit nære bureau. Det er derfor, at vi er gået sammen.

Vi vil være med til at skabe et Sjælland, hvor der er vækst og udviklingsmuligheder i mange flere områder end bare hovedstaden og enkelte større byer.

 

 

VORES VISION

“Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget” — og derfor vil vi bidrage til en positiv udvikling med netop det, vi brænder for og er skarpe til. 

Med vores faglige kompetencer og erfaringer inden for marketing og kommunikation, og med teknologien som hjælpemiddel, vil vi booste forretninger og støtte op om virksomhederne i vores lokalområde, så også de vækster. 

Vores interesse for vores nærområde er økonomisk i den forstand, at vi ønsker at være med til at skabe vokseværk. Vi har derfor sat os det konkrete mål: At vores indsats skal være med til at beskæftige 10 mennesker i vores nærområde, som resultat af den positive udvikling i virksomhederne inden år 2020.