Vores strategi

Vores strategi

I [bureauet kom,ma] sætter vi erfaring, kreativitet og strategi i spil, når vi arbejder i krydsfeltet mellem marketing og kommunikation. Vores brede palet af kompetencer dækker behovet for de fleste små og mellemstore virksomheder. Sammen med vores netværk af samarbejdspartnere udfylder vi et fullservice-setup, så vores kunder kan nøjes med ét bureau – hvadend der er tale om traditionelle trykopgaver, digital understøttelse af salgsprocessen, projektledelse samt rådgivning af hele, ‚back-office‘ funktionen.

Det sparer koordinerings- og projektledertid, øger kvaliteten og reaktionstiden. Desuden skaber det grundlag for en ensartet kundeoplevelse hele vejen rundt og integrerede løsninger på tværs af platforme. 

I [bureauet kom,ma] er helhedsperspektivet afgørende. Vores kunders interessenter skal, uanset hvor de støder på navnet, møde samme gode fortælling og få samme gode indtryk. 

Sammenhæng på tværs af platforme og den røde tråd i de grafiske elementer er sammen med kernefortællingen nøgleordene for os. Denne holistiske tilgang, at delene tjener en større helhed, skinner igennem både i vores måde at arbejde på og vores opfattelse af vores virksomheds eksistensberettigelse.

[bureauet kom,ma] er dit nære bureau, i begge ordets betydinger, der ser på hver enkelt opgave i et større forretningsperspektiv og rådgiver herefter.