Vores team

Vores Værdier

I [bureauet kom,ma] elsker at se resultater og udvikling, og vi vil gerne dele ud af vores erfaringer. Derfor startede vi en ny virksomhed med fokus på region Sjælland. Som et bureau, der er født til at løfte vores nærområde, stiller vi store krav til os selv. 

VORES PASSION GØR VORES ARBEJDE TIL EN FORNØJELSE

I [bureauet kom,ma] er det bedste vi ved, at være med til at udvikle vores kunders forretning. Vi er nysgerrige, stiller mange spørgsmål og sammensætter den helt rigtige løsning på langt og kort sigt.

VI LEVER PÅ ANBEFALINGER

I [bureauet kom,ma] er vi fair på prisen og vi passer også på vores kunders penge. Det bedste, vi ved, er glade kunder. 

I [bureauet kom,ma] elsker vi at udfordre og blive udfordret, vi finder løsninger og nye stier at betræde, hvis vejen ikke er som ventet. At lære nyt og finde udfordringerne er vores drivkraft, så vi kan gøre en forskel – og skabe en udvikling for kunden og for os selv.

 

Vores Team

  • Jens Erik Ebbesen, Partner

  • Cathrine Pedersen, Web-design & kommunikation

  • Jonathan Ebbesen, (Partner) Digital Markedsføring

  • Michael Thy, Foto- & videograf

  • Margrethe Juulager, Multimedie designer

  • Anett Sander, Grafisk design

  • Uffe Sørensen, Grafisk design

  • Kirsten Rask, Sprogkonsulent


VORES DNA BESTÅR AF SAMARBEJDE PÅ TVÆRS AF KOMPETENCER

Det udnytter vi for at holde, hvad vi lover. I [bureauet kom,ma] skal vi kunne stå inde for vores arbejde. Gensidig tillid er afgørende for os, og vi stræber efter at levere mere end forventet. Derfor bringer vi vores brede netværk af samarbejdspartnere i spil, og leverer den bedste løsning. Vi ved nemlig, hvad vi er bedst til og kender vores begrænsninger. 


Jens Erik Ebbesen, partner og indehaver

Mit navn er Jens, og i 2017 startede jeg bureauet kom,ma. Jeg har mere end 35 års erhvervserfaring med i bagagen, og jeg uddanner mig løbende. Dermed kan jeg kombinere stor teoretisk viden og mange års praktisk erhvervsarbejde og indsigt i forskellige brancher.

Jeg har tidligere arbejdet i store internationale koncerner i ind- såvel som udland, hvor jeg har arbejdet i grænselandet mellem IT og forretningen. Derudover har jeg altid været engageret i lokale uddannelsesinstitutioner; som mentor ved MBA programmet på CBS, og i mit arbejde i Stockholm med Handelshögskolan om innovation ifbm. outsourcing. I øjeblikket er jeg igang med at starte et samarbejde med SDU i Slagelse. Jeg har et stort hjerte for iværksættere og elsker at dele ud af mine erfaringer.


Jonathan Emil Ebbesen, partner

Mit navn er Jonathan og jeg har det overordnede ansvar for webdesign og SEM (Social Engine Marketing dvs. SEO, AdWords og Analytics). Jeg har stor erfaring som underviser, foredragsholder, teamchef, projektleder, og eventplanlægger. Jeg har ved siden af mit job som projektleder i bureauet kom,ma gennemført en uddannelse i digital markedsføring.Anett Sander

Mit navn er Anett, og jeg arbejder med grafisklayout og -design. Jeg har ansvaret for udvikling, vedligeholdelse og implementering af vores grafiske identitet. 
Jeg er uddannet rentegner fra Headline. Senere fik jeg en grafisk arbejdsleder uddannelse fra Den Grafiske Højskole. Jeg har været i reklamebranchen i mange år, hvor jeg har arbejdet med marketing i store bureauer bl.a. inden for turist- og oplevelsesbranchen.

Jeg er glad for at arbejde lokalt på vestsjælland og derved slippe for at køre til København hver dag.


Cathrine Pedersen

Mit navn er Cathrine, og jeg arbejder med webdesign- og kommunikation. Mine arbejdsopgaver består af opsættelse og design af hjemmesider, hvor jeg sørger for den visuelle og tekstuelle kommunikation er lige i øjet!
Jeg læser min bachelorgrad i International virksomhedskommunikation på SDU i Slagelse og bliver færdig sommeren 2019. Som kommunikationsstuderende har jeg stor interesse for digital kommunikation, og dette job giver mig mulighed for at arbejde med det i praksis.

Margrethe Juulager

Mit navn er Margrethe, og jeg arbejder med grafisk design og -layout. De arbejdsopgaver jeg beskæftiger jeg med er udvikling af grafisk materiale for vores kunder.

Jeg er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademi Sjælland i Slagelse. Som kreativ og nytænkende designer giver dette job mig mulighed for praktisk erfaring inden for det område jeg brænder for.


Michael Thy

Mit navn er Michael, og jeg arbejder som foto- og videograf. Mine arbejdsopgaver består i, at bistå teamet med visuel kommunikation i form af billeder og/eller video. Jeg har siden 2006 arbejdet professionelt med videoproduktion både nationalt og internationalt.

Jeg har fra 2009 været “husfotograf” hos Falck A/S, hvor jeg har haft ansvaret for videoproduktion til Falcks hjemmesider og for en række uddannelsesvideoer. Jeg har stor praktisk erfaring og har specialiseret mig i videoproduktioner med dokumentarisk indgangsvinkel. Opgaverne har spændt vidt fra dokumentarprogramserierne “Den ultimative udfordring med Chris McDonald” og “Hverdagens Helte” til en lang række videoproduktioner for erhvervslivet.